İstanbul SolarEX 2023’e daha büyük hazırlanıyor

97 ülkeden yüzde 28’i yabancı olmak üzere toplam 35 bine yakın ziyaretçiyi ağırlayan Uluslararası SolarEX İstanbul Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı 15. yılında 6-8 Nisan 2023 tarihlerinde gerçekleştirecek. Fuar, “Birlikte Büyüyoruz” sloganıyla ziyaretçilerle buluşacak.

İSTANBUL (İGFA) – Solar sektörünün Türkiye’deki uluslararası mimarı SolarEX İstanbul Fuarı, 15.Yılında sektörün büyükleriyle beş kat daha büyük alana taşınıyor.

6-8 Nisan 2023 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi bünyesindeki 40 bin merekarelik alanda “Birlikte Büyüyoruz” sloganıyla katılımcı ve ziyaretçisiyle buluşacak.

Firmalar, bu yılki fuarın beklentilerini fazlasıyla karşılamış olması memnuniyetiyle Solarex İstanbul 2023 için daha büyük büyük metrekareler ile sözleşmelerini yenilemeye başladılar.

Fuar dünya genelinde Uluslararası birçok STK ve kuruluşla işbirliği yapan etkinlik, eş zamanlı konferans oturumlarını simultane tercüme eşliğinde canlı yayın altyapısıyla gerçekleştirerek yatırımcılara dünya genelinde pazardaki son gelişmeler ve finansmana dair tüm sorunlarına yanıt almalarına olanak sağlıyor.

Hatırlanacağı gibi 2022 yılı gerçekleştirilen etkinlikte, geleneksel fuar pazarlama alışkanlıklarının dışına çıkarak 11 dilde uluslararası mecralarda güçlü bir reklam ve pazarlama çalışması gerçekleştiren fuar 3 gün boyunca 5 kıta ve 97 ülkeden ziyaretçisini ağırlamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.