İstanbul Okan Üniversitesi Kariyer Fest’e rekor katılım!

“Geleceğin Seni Bekliyor” sloganıyla hayata geçirilen ve 12 Mayıs 2022 Perşembe günü gerçekleştirilen İstanbul Okan Üniversitesi Kariyer Fest 2022’ye, İstanbul ve çevre illerden 8000 lise öğrencisi katıldı.

Hayallerindeki meslekleri İstanbul Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü’nde tanımak, üniversite kampüsü deneyimini ve üniversite hayatındaki bahar şenlikleri eğlencesini yaşamak için bir araya gelen öğrenciler, fakültelerde üniversitenin farklı bölümlerinin dekanları tarafından karşılandı. Dekanlar ve akademisyenler öğrencilerin sorularına yanıt verdi ve bölümlerini tanıttı. Öğrenciler ayrıca fakültelerin hazırladığı workshoplara da katıldı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.