İstanbul için 2 yeni karar! Vali Yerlikaya duyurdu!

İstanbul’da, asgari personel bulundurulması kaydıyla; güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında memur, işçi ve diğer çalışanların yarın da idari izinli sayılacağı bildirildi. Vali Yerlikaya, saat 19.00 itibarıyla motokuryerlerin trafiğe çıkmasına izin verilmeyeceğini de söyledi.

İstanbul’da günler öncesinden uyarılarda bulunan yoğun kar yağışı aralıklarla devam ediyor. Yağışın yarından itibaren etkisini artırması bekleniyor.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, AFAD Hasdal Yerleşkesi’nde kar ve buz ile mücadele çalışmaları kapsamında alınan tedbirlere ilişkin açıklama yaptı.

KAMU ÇALIŞANLARINA İDARİ İZİN

Yerlikaya, İstanbul için alınan 2 yeni kararı da açıkladı. Yerlikaya, ”Kurumlarımızca zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla; güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında memur, işçi ve diğer personelin 11 Mart 2022 Cuma günü idari izinli sayılmalarına karar verilmiştir.” açıklamasında bulundu.

SCOOTER VE MOTOSİKLETLERİN TRAFİĞE ÇIKIŞI YASAKLANDI

İstanbul Valisi , olumsuz hava koşulları nedeniyle scooter ve motosikletlerin saat 19.00’dan itibaren ikinci bir duyuruya kadar trafiğe çıkışının yasaklandığını da duyurdu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.