İstanbul Girls Orchestra’dan samimi açıklamalar

Erkekler eşlerinden izinli izlemeye geliyor.

Türkiye’de ilk defa 9 bayan müzisyenin bir araya gelerek oluşturduğu İstanbul Girls Orchestra önceki akşam Jolly Joker’de sahne aldı. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İstanbul Girls Orchestra üyeleri seslendireceği şarkıları ve konserde yaşadıklarını anlattı. İstanbul Girls Orchestra solistlerinden Gözde Tokgöz ‘ Her telden yerli yabancı şarkılar seslendireceğiz. Ortama ve konsere göre şarkılarımızı belirliyoruz. Bayanlardan destek görüyoruz. Erkek konuklarımız eşlerinden izin alarak geliyorlar ‘dedi.

blank

Röportaj sonrası sahneye çıkan İstanbul Girls Orchestra konserde yerli yabancı birçok eserlerle yaklaşık 3 saat boyunca konuklara müzik ziyafeti verdi.

Dünyaca ünlü sanatçılar tarafından seslendirilmiş şarkıları Türk enstrümanlar ile yeniden düzenleyerek farklı bir tarz oluşturmayı başaran İstanbul Girls Orchestra konser boyunca büyük alkış aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.