İstanbul Cocktail Festival’i, 5 Eylül Pazar günü KüçükÇiftlik Park’ta kapılarını aralıyor

Gastronomi dünyasının klasikleşen kültürü İstanbul Cocktail Festival’i bir yıllık aranın ardından kaldığı yerden devam ediyor.

Eşsiz bir festival deneyimi yaşatmaya hazırlanan İstanbul Cocktail Festival’i, 5 Eylül Pazar günü şehrin merkezindeki kaçış noktası KüçükÇiftlik Park’ta kapılarını aralıyor.

Milagron katkıları ve Wonder Wheel organizasyonu ile bu yıl dördüncü kez düzenlenecek olan İstanbul Cocktail Festival’i, birçok aktiviteye ev sahipliği yapacak.

Kokteyl kültürünün her seviyeden meraklılarını bir araya getirmeye hazırlanan İstanbul Cocktail Festival’i aynı zamanda bu sene de sahnesinde birbirinden değerli isimleri ağırlayacak.

Türk alternatif müziğin en önemli temsilcilerinden ve öncülerinden Büyük Ev Ablukada’nın yanı sıra Ozbi, Aybüke Albere, Baran Bayraktar, Hend!, Manitas ve Tan Güner festival sahnesini renklendirecek isimler arasında yer alacak.

İstanbul Cocktail Festival; miksolojiyi bir bilim ve sanat gibi değerlendiren en usta mekanların imza lezzetlerini sunacakları standlar, ödüllü miksolojistlerce verilecek kokteyl atölye ve şovları, Türkiye’nin özgün müzisyenlerinden performanslar ve bağımsız butiklerin tasarım sergileriyle renklenerek her duyuya dokunan eşsiz bir gastronomik yolculuk yaşatacak.

blank

‘İstanbul Cocktail Festival 2021

05.09.2021 Pazar / Sunday

KüçükÇiftlik Park

14.00 – 00.00’

➤ Festival Sahnesi

✯ Büyük Ev Ablukada ‘Fırtınayt’
✯ Ozbi

✯ Aybüke Albere
✯ Baran Bayraktar
✯ Hend!

✯ Manitas
✯ Tan Güner

➤ Aktivite & Atölyeler

✯ Kokteyl & Yemek Eşleşmesi

✯ Evde Yapılabilecek Basit Kokteyller

✯ Kendi Kokteylini Yarat

✯ Popüler Kokteyller

➤ Daha Fazlası…

✯ Alışveriş Alanı
✯ Yemek Alanı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.