İsrailli turistlere saldıracaklardı… Türkiye’de yakalandılar!

İsrail Başbakanı Naftali Bennett, İsrailli turistlere saldırı yapılacağı istihbaratı çerçevesinde “bir grup teröristin” Türkiye’de yakalandığını duyurdu.

Haaretz gazetesinde açıklamaları yer alan İsrail Başbakanı Bennett, operasyonun Türk makamları ile işbirliği içinde yapıldığını kaydetti.

Türkiye ve İsrail’in birlikte çalışması ile birden fazla terörist girişimin engellendiğini duyuran Başbakan Bennett, birkaç teröristin Türk topraklarında gözaltına alındığını açıkladı.

İsrail Dışişleri Bakanı Yair Lapid, 13 Haziran Pazartesi günü, İstanbul’u ziyaret etmekte olan İsraillilerin kenti bir an önce terk etmesini söylemişti.

Başbakan Bennett, operasyon açıklamasında İran’ın ismini anmazken, Bennett, “yardımları” dolayısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da teşekkür etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.