İspanyol tenisçi Rafael Nadal, kariyerinin 85. tekler şampiyonluğuna ulaştı

Rafael Nadal, 1 numaralı seribaşı olarak katıldığı Meksika Açık Tenis Turnuvası’nın finalinde Taylor Fritz’i 2-0 yenerek şampiyon oldu. İspanyol tenisçi, kariyerinin 85. tekler şampiyonluğuna ulaştı.

Acapulco kentinde düzenlenen sert kort turnuvasının tek erkekler finalinde, dünya 2 numarası İspanyol Nadal ile klasmanın 35. basamağındaki ABD’li Fritz karşılaştı.

Sahadan 1 saat 14 dakika sonunda 2-0 (6-3, 6-2) galip ayrılan Nadal, Meksika Açık’ı 2005 ve 2013’ten sonra 3. kez kazandı.

33 yaşındaki İspanyol raket, bu sezon ilk, kariyerindeki 85. tekler şampiyonluğuna ulaştı.

blank
Rafael Nadal

Nadal, Jimmy Connors (109), Roger Federer (103) ve Ivan Lendl’ın (94) ardından “açık dönemde en fazla tekler turnuvası kazanan erkek tenisçiler” listesinin 4. sırasında yer alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.