İspanyol şarkıcı Julio Iglesias gözaltına alındı

İspanyol şarkıcı Julio Iglesias, Dominik Cumhuriyeti’nde havaalanında gözaltına alındı. Ünlü ismin valizinden tam 42 kilo yiyecek çıktı.

80 yaşındaki İspanyol şarkıcı ve söz yazarı Julio Iglesias, Bahamalar’dan seyahat ettiği Dominik Cumhuriyeti’nin Punta Cana Havaalanı’nda gözaltına alındı. Şarkıcının el konulan valizinden tam 42 kilo yiyecek ele geçirildi.

Şarkıcı Şimal’den kötü haber! Beyninde tümör olduğunu duyurdu Şarkıcı Şimal’den kötü haber! Beyninde tümör olduğunu duyurdu

TAM 42 KİLO YİYECEK ÇIKTI

Son dönemlerde fiziksel hareketlerinden yavaşlama olan ve zaman zaman tekerlekli sandalye kullanan şarkıcının valizinde 42 kilo çilek, ahududu, yaban mersini, kiraz, domates, pancar, kereviz, fasulye, ıspanak, marul, mantar, roka, et ve sebze çıktı.

80 yaşındaki sanatçı uzun bir süredir hem Bahamalar hem de Dominik Cumhuriyeti’nde yaşıyor ve iki ülke arasında mekik dokuyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.