İspanya’dan Meryem Uzerli’ye sürpriz

İspanya'nın ünlü sinema eleştirmenleri Kovan'ın başrol oyuncusu Meryem Uzerli'yi 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne aday gösterdiler.

İspanya’nın ünlü sinema eleştirmenleri Kovan’ın başrol oyuncusu Meryem Uzerli’nin performansına bayıldılar.
Bu yıl Madrid’de Eylül ayında düzenlenecek olan İmagineindia Uluslararası film festivali ana yarışmasında yarışacak yılın önemli ve ödüllü filmleri arasında Eylem Kaftan’ın senaryosunu yazıp, yönettiği, Meryem Uzerli’nin Artvin’de doğayla mücadele eden bir arıcıyı canlandırdığı Kovan filmi de var.

blank

Aralarında Miguel Marias ve Alberto Luchini’nin bulunduğu İspanya’nın önde gelen sinema eleştirmenleri, Kovan’ın başrol oyuncusu Meryem Uzerli’yi ‘En İyi Kadın Oyuncu’ dalında aday gösterdiler. Alberto Luchini Meryem Uzerli’nin Western filmlerindeki bağımsız, modern ama yavaş yavaş kendi kökleriyle yeniden bağ kurmayı öğrenen güçlü kadınlara benzediğini söyledi.

Kovan 25 Eylül’de Türkiye’de vizyona giriyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.