İsmail YK “Şımarık” ile trend oldu

İsmail YK, ‘Şımarık ’ isimli yeni şarkısını Musicom Produksiyon etiketiyle hayranlarının beğenisine sundu.

Kendine has yaptığı şarkı ve danslarıyla her daim gündem olan İsmail YK ,İstanbul’da kliplendirdiği ‘Şımarık’ isimli şarkısıyla hayranlarına sürpriz yaptı. Şarkının içinde geçen TikTok platformuyla ilgili sözler, ‘Şımarık’ şarksının orjinal isminin önüne geçerken,aynı platformda şarkı viral oldu.Sözlerini Mustafa Şimşek ile yazdığı yeni şarkısı için çok heyecanlı olduğunu söyleyen İsmail YK,”Dinleyen ve klibimizi izleyen herkese armağan ediyorum. Umarım dinleyen ve izleyen herkes beğenir” ifadelerini kullandı. Tüm dijital platformlardan yayınlanan “Şımarık” isimli şarkı YK’nın diğer çalışmalarında olduğu gibi yine trendlerde ki yerini aldı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.