İsmail YK bu kez ‘Hey Siri’ dedi

Facebook,Bas Gaza,Bomba Bomba ve Seksen Seksen Yüzaltmış gibi hit olan şarkılarına bir yenisini daha ekleyen İsmail YK, bu kez “Hey Siri” dedi.

YouTube video

Kendine has yaptığı şarkılarla adından sıkça söz ettiren İsmail YK,yapımcılığını Harun Savaş Aksoylu ve Fatih Aksoylu’nun üstlendiği “Hey Siri” isimli yeni şarkısını Musicom Prodüksiyon etiketiyle tüm dijital platformlardan hayranlarının beğenisine sundu.Yönetmen koltuğunda Enes Bilal Taşçı’nın oturduğu şarkının klip çekimlerinin bir bölümü Türkiye’de bir bölümü ise Almanya’da çekildi.Tüm dijital platformlardan yayınlanan şarkıya İsmail YK hayranları yine büyük ilgi gösterdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.