İsmail Küçükkaya: 550 bin liraya anlaşmıştık, konuşmaması gerekirdi

İsmail Küçükkaya, eski eşi Eda Demirci'nin kendisi hakkındaki açıklama ve iddialarının ardından bir açıklama yaptı.

Fox TV ekranlarının sabah haberleri programı ‘Çalar Saat’i sunan İsmail Küçükkaya, eski eşi Eda Demirci’nin fiziksel ve psikolojik şiddet ile aldatma iddialarına cevap verdi.

İsmail Küçükkaya, eski eşinin iki gündür gündemde geniş yer bulan açıklamaları hakkında avukatları Kezban Hatemi ve Nezihe Hıdıroğlu aracılığıyla bir açıklamada bulundu.

Açıklamada; Eda Demirci ve İsmail Küçükkaya’nın boşanmasının 6 ay önce kesinleştiği ve yapılan anlaşma gereği tarafların bir diğerinin izni olmadan basın kuruluşlarına hakkında açıklama yapamayacağı ifade edildi.

Açıklamada ayrıca; Eda Demirci hakkında bu protokole uymayarak yaptığı açıklamalar nedeniyle hukuki ve cezai başvuların yapılacağı ifade edildi ve genç kadının iddialarının gerçek dışı olduğu söylendi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.