Isınmak isterken karnı yandı Hercai dizisi setinde büyük talihsizlik!

İlk bölümüyle önümüzdeki cuma günü ATV ekranlarına gelecek olan Hercai dizisi setinde büyük bir talihsizlik yaşandı. Isınmak için karnına ısı bandı yerleştirilen oyuncu Feride Çetin’in karnında yanıklar oluştu.

ATV’nin Mia Yapım imzalı dizisi ‘Hercai’, cuma akşamı ilk bölümüyle seyirciyle buluşacak. Cem Karcı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizi “İntikamdan doğan imkansız bir aşk masalı” sloganıyla ekrana gelecek.

Mardin’de çekilen dizinin setinde ‘Zehra Şadoğlu’ karakterine hayat veren ünlü oyuncu Feride Çetin’in karnının yandığı ortaya çıktı.

blank

TEDAVİ GÖRÜYOR

Dizide aile huzurunun bozulmasından korkan iyi bir anne ve eşi canlandıran Çetin’in üşümemesi için vücuduna takılan ısı bandı nedeniyle karnında yanık oluştuğu ve tedavi gördüğü öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.