Işın Karaca’dan Türk kadını tarifi!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir otelde konser veren Işın Karaca, dinleyicileriyle sohbet ederken, “40- 50 kilo verdim. Daha vermeyeceğim. Türk kadını dediğin etli butlu olur” dedi.

1,5 saat sahnede kalan Işın Karaca, sevilen şarkılarını seslendirdi. Konserde Karaca’nın oğlu Erda da yabancı şarkı söyledi. Şarkılarının arasında sık sık kendisini dinleyenlerle sohbet eden şarkıcı, bir hayranının mide küçültme ameliyatının ardından çok kilo verdiğini söylemesi üzerine, “Birkaç sene önce ameliyat oldum. Çok sıkı diyet yaptım ve 40- 50 kilo verdim. Daha fazla vermeyeceğim. Türk kadını dediğin az biraz etli butlu olur” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.