Işın Karaca’dan Sibel Can’a gönderme

Işın Karaca yeni şarkısı “Güzelim” ile ilk kez Yasemin Şefik’in Best FM’de ki programına konuk oldu. Güçlü yorumu, eğlenceli tavrı ve dobra söylemiyle tanınan sanatçı samimi açıklamalarda bulundu.

Yeni şarkısı “Güzelim” klibinde kızı Mia’nın yanı sıra iki de model oynatan Karaca; “38-40 bedenim. 50 klio verdim. Tamam ama bana 34 beden manken getirmeyin dedim.Bi tanesi fazla zayıftı onu şişmanlattıp filtre verip kalçalarını büyütüyorum. Ötekisi ile aynı bedendik sıkıntı yoktu. Beyonce’ye bakıyorsun kalçaları mis gibi maşallah. Kadın dediğin etli butlu olur. Bu felsefeyle yaşıyorum.” diyerek kahkaha attı. “Hala ekran beni şişman gösterip, delirtiyor beni. Büyüyünce Ajda Pekkan olmak istiyorum. Bütün filtrelerden yararlanmak istiyorum. Kimse bana Ajda Pekkan’ın yaşından bahsetmesin. O bir öncü. Şarkıcılığyla, vizyonuyla, kültürüyle yeni jenerasyona tokat atar. Müzik konusunda çok bilge. Ben büyünce Ajda Pekkan olmak istiyorum.”

ÇOCUKLARIM İÇİN YAŞAYAN BİR KADINIM HERKES BİLİR!

“Ciddi metabolizmik probremleri olan biriydim. Şeker hastasıydım, tansiyon hastasıydım, çocuk doğurdum, sağlığım gittikçe kötüye gidiyordu. Ben çocuklarım için yaşayan bir kadınım herkes bilir. Işın Karaca iyi şarkıcı, iyi anne derler Allah razı olsun. Bir taraftan kendine iyi bakman gerekiyor. 50 kilo koca bir insan çıktı içimden.

ESTETİK, EVLİLİKTE LEGAL OLMALI!

Yasemin Şefik’in sorularını samimiyetle cevaplayan Işın Karaca estetik konusunda ise şunları söyledi; “Estetik evlilikte legal olması gereken bir şey. Evlilik anlaşmalarının içinde olması gerekiyor. Kadınları doğurtup doğurtup çocukları ondan sonra artık seni çekmiyor canım çünkü vücudun bozuldu. Bir çok aldatma hikayesi böyle başlıyor. Estetik bir nimetse faydalanmak gerekiyor. Botoks falan bende yararlanıyorum. Ama aşırıya kaçmıyorum.”

DEMET AKBAĞ DEĞİLDE BAŞKA BİRİ OLSAYDI DOZERLE ÜSTLERİNE ÇIKARDIM!

Geçtiğimiz ay Show Tv’de yayınlanan “Çok Aramızda” programında şaklanan sanatçı, Yasemin Şefik’e olay sonrası kızıyla yaşadığı duygusal anı anlattı;
“Demet’ten başka birisi olsaydı. O dozere çıkıp bütün ekibin üstünden geçip asfalta yapıştırmıştım. Çünkü Demet Akbağ 25 yıldır tanıdığım kıymetlim, tanımasam bile onun oyunculuğu, Türk sinemasında ki yeri zaten onu yine kıymetli yapıyor. Şaka şaka ama ben üç gün anksiyetem bozuldu. Mia geldi okuldan anne bizim evimizi mi yıkmaya çalışıyorlar, televizyonda çok ağlamışsın dedi. Arkadaşı söylemiş. Ben çocuğa izletmiyorum böyle şeyleri. O bir şakaydı dedim. Mia; Öyle şaka olmaz, arkadaşım söyledi sen çok ağlamışsın dedi… Bir daha da bana böyle kimse şaka yapmasın!”

IŞIN KARACA’DAN SİBEL CAN’A SİTEM!
“BAYILMAYIN BU KADAR İŞLERİME!”

Sibel Can’ın arabesk şarkılardan oluşan yeni albümünün adı “Arabesque”, ancak 2010 yılında Işın Karaca “Arabesque” ismiyle arabesk şarkılardan oluşan bir albüm çıkarmıştı. Yasemin Şefik programda Karaca’ya sordu; “ Senin arabesk albümün çıkardığın dönem çok ses getirdi. İsmi de gayet konuşuldu. Sibel Can’ın aynı isimle aynı konsept albüm çıkarmasına ne diyorsun?” sorusu üzerine sanatçı; “Şimdi bir çok isim benzerliği şarkılarda var. Ama bu Akın’ın (kardeşi ve menajeri) zamanında arabesk konsepti içinde düşündüğü bir isim.
Sibel Can’ın da sesine hastayım. Ama benim projem kıyıda köşede kalmadı, onların çalışmaları lazımdı. O dönem Sibel Can, yapımcıma benim albüme bayıldığını söylemiş. Bu kadar bayıldın madem başka bir isim bul. Repetuar da öyle benimle iki şarkı hadi neyse de Zara’yla yedi şarkı pişti oldu. Proje iki zıt kutubu getirip, sentez yaratmaktır. Sibel Can zaten fantazi-arabesk söylüyor. Rock şarkılar söyleseydi…Bayılmayın bu kadar benim işlerime” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.