Işın Karaca: Sosyal medyada cilalı imajları bırakın

”Sevmekten Anladığım” şarkısıyla kısa sürede zirveye yerleşen sevilen sanatçı Işın Karaca, müzik dünyası ve ailesiyle ilgili Pop Bizde’ye özel açıklamalar yaptı.

ER MEYDANI SAHNE

Işın Karaca, müzik dünyası ve konserlerinde playback yapanlara meydan okudu. Ve şu sözleri söyledi: ‘Şarkıcıysanız ve bir iddianız varsa o zaman er meydanı sahnedir. Stüdyolarda bilgisayar yardımı ile kendini şarkıcı zannedenlere serzenişim.”

AİLEYLE İŞ YAPMAK DAHA GÜVENLİ

Kardeşleri, oğlunun müzisyen olması ve ekibinde onların yer alması sorulunca şunları söyledi:
”Daha korunaklı ve daha güvenli. Oğlum müthiş bir piyanist oldu, Serdar kardeşim, bas gitarist, çok iyi bir müzisyen. Kardeşim Akın , hem menajerim hem de prodüktörüm. Ailemle bu işi layıkıyla yapmanın tüm güzelliğini yaşıyorum.”

SOSYAL MEDYA DA CİLALI İMAJLARI BIRAKIN

Sosyal medyada makyajsız fotoğrafları, eşi Tuğrul Odabaş ve kızı Mia’yla olan videoları sorulunca şunları söyledi:
”Sosyal medyada cilalı imajlar yerine en doğalımızı sergilemekten korkmayalım. Dünya starları da bunu yapıyor. İnsanlar bizim normal hallerimizi de merak ediyor. Şu sıralar canlı yayın yapmaya bayılıyorum.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.