Işın Karaca: Sistem düzelecek, ak ve kara ortaya çıkacak

Işın Karaca, Radyo Trafik Marmara da Emel Yalçın’ın sunduğu Ünlüler Trafik’te programının konuğu oldu.

Ünlü şarkıcı Işın Karaca programda özel hayatı ve müzik sektörü hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı…

İŞTE IŞIN KARACA’NIN ÖNE ÇIKAN AÇIKLAMALARI

Ülkede zaten herkes bir numara. Bunun sana geri dönüşü nedir o önemli. Benim şarkılarım radyolarda yedi sekiz numarada ama bana iş olarak geri dönüyor. Sahne yapıyorum, vergi ödüyorum ve müzisyenlere para kazandırıyorum. Bir numara benim o zaman. Bu araştırmalara hiç inanmıyorum. Türkiye’deki yerel radyo sayısı bin. Otuz sekiz ulusal radyo var. sadece 100 radyonun incelendiği bir araştırmadan kendini bir numara çıkartamazsın. Bir dakikalık reklam üzeri de çalınma sayılıyor. Ben de reklam veririm, ben de bir numara olurum ama biz onlara başvurmuyoruz. Benim sahte tıkla falan da işim olmaz. Bu işi plakçı olarak da yapınca bunları bilmekle yükümlüsün. Yeni gelen şarkıcılar içerik üretmeli. Sistem düzelecek, ak ve kara ortaya çıkacak. O tıklanma bir işinize yaramaz, o parayı yapımcıya veriyorsunuz.

Geçen gün yeni çıkanları dinleyeyim dedim dehşete düştüm, kulaklarıma yazık. Yenilerden Simge’yi (Simge Sağın) çok beğeniyorum, çok samimi buluyorum. O da müzisyen. Eskiden bir yere gelmek için daha çok çalışmamız gerekiyordu, bu kadar iletişimimiz yoktu. Ben dokuz sene Sezen Aksu ile çalıştım, ondan önce yedi sene albüm vokalleri, reklam jingleları yaptım. Başkalarının başarılı olmasına bayılıyorum.

blank

Demet İstedi Diye Gelinlik Giydim!

Demet Akalın ile barıştık, biz zaten küsemiyoruz. Küseriz hemen barışırız. İlk adımı ben attım. Tuğrul ile evlenirken gelinliği Demet istedi diye giydim yoksa hiç öyle bir niyetim yoktu. Instagramdan; ‘küseriz kavga ederiz ama ısrar etmese bu gelinliği giymeyecektim’ yazıp hikayeye attım. Hemen barıştık. Zaten ikimizde neden küstüğümüzü bile hatırlamıyoruz.

Son dönemde yaşananlara, eski eşimle ilgili çıkan haberlere insan olarak üzüldüm, kim izlese üzülür. Mia’nın aklı artık eriyor, her şeyi pedagog eşliğinde anlatıyoruz. Güçlü bir çocuk yetiştirdiğimi farkettim. Ben sadece onu korumakla yükümlüyüm. Herkes yaptığının bedelini ödüyor. Allah annesine babasına sabır versin. Umarım gidip evlatlarını oradan kurtarırlar. Her zaman onun bana tekrar dava açma hakkını açık bıraktım çünkü bu hayattan kurtulup bir yere kendini kanalize edebilirse ve Mia da isterse seve seve görüşebilirler.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.