Işın Karaca: Kariyerimin en özel ve anlamlı konseri

Türk pop müziğinin en güçlü kadın yorumcularından Işın Karaca, doğduğu şehir Londra’da ilk kez sahne almaya hazırlanıyor. 14 Mayıs Pazar günü O2 İndigo’da gerçekleşecek konser için Karaca; “heyecandan ölebilirim. Kariyerimin en özel ve anlamlı konseri diyebilirim. Doğduğum büyüdüğüm kalbimin yarısının ait olduğu Londra’da sahne almak en büyük hayallerimden biriydi” dedi.

İngiltere’de ilk kez canlı orkestra ekibiyle sahne alacak olan Işın Karaca geçmişten günümüze hit olmuş şarkılarının yanı sıra İngilizce parçalarda seslendirecek..

Annesi, kızı, oğlu, eşi ve ananesinin de seyirciler arasında yer alacağı konserde, Karaca performansıyla izleyenlere unutulmaz bir konser gecesi yaşatacak.

Karaca, Sefa Cheshmberah ile söylediği Sevmekten Anladığım şarkısını ile hala müzik listelerinin üst sıralarında yer almaya devam ediyor.

Bilet Satış Noktaları:
İlayda Hair Design (New Eltham)
Menagerie Cafe
Mr Butcher
Cyprus Garden
TFC Catford

Telefon Numaraları:
07756 807146
0208 331 2689
07958 666809

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.