Işın Karaca: İlk fenomen Zeki Müren’dir

Geçen hafta Teve2 ekranında ilk bölümü yayımlanan Polat Labar’ın sunduğu ‘Gece Kafası’ programının bu Cumartesi konuğu Işın Karaca’ydı.

Karaca, son hitleri’ Canımın Yarısı’ ve ‘ Geri Gelme’ ile sunduğu müzik ziyafetinin yanı sıra, güzelliği ve verdiği kilolarla da göz doldurdu. Program boyunca kahkahaları ve neşeli tavırlarıyla yayına renk katan Işın Karaca, yotuberlar hakkında daha önce yaptığı açıklamaların arkasında olduğunu, belki fazla yüklenmiş olabilirim açıklamasında bulundu.

Günümüz fenomenleri konusunda Polat Labar’ın fikrini sorması üzerine Karaca; ‘Bugüne kadar gelmiş geçmiş en iyi ve her şeyin öncüsü tek bir fenomen söyleyebilirim. O da Zeki Mürendir. Sahnesi, kıyafetleri, sesi, türkçeyi kullanışı ile kusursuzdu. Daha onun önüne geçecek kimse gelmedi. İlk fenomen kendisidir’ açıklaması ile geceye damgasını vurdu.

Gece Kafası, ünlü radyocu Polat Labar’ın eğlenceli sunumuyla teve2’de başlıyor

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.