Işın Karaca, eşi Tuğrul Odabaş’ın doğum gününü duygusal bir paylaşımla kutladı

Işın Karaca, eşi Tuğrul Odabaş’ın doğum gününü sosyal medya hesabında yaptığı duygusal bir paylaşımla kutladı.

Işın Karaca ile Tuğrul Odabaş 2016 yılında nikah masasına oturarak hayatlarını birleştirmişti. O günden beri mutluluklarını her fırsatta dile getiren çift, o anlarını sosyal medya üzerinden de paylaşmayı ihmal etmiyor.

Son olarak Işın Karaca, yaptığı paylaşımla eşi Tuğrul Odabaş’ın doğum gününü kutladı. “Canım, en iyi arkadaşım, sırdaşım, sevdiğim” sözleriyle başlayan mesajda ünlü şarkıcı eşine olan sevgisini şöyle dile getirdi:

“Canım, en iyi arkadaşım, sırdaşım, sevdiğim, güldüğüm, ağladığım, dert ortağım, uzun yol arkadaşım, Kadın olmanın tüm güzelliğini yaşatırken aile olmanın şahaneliğini yaşatan babamız. İyi ki doğdun sevdiğim. Hayatın bize armağan ettiği her güne şükürler olsun. Birlikte nice güneşler batırmaya. Yeni yaşında hep olduğun gibi sağlıklı, huzurlu mutlu ve bizimle ol. Seni çok seviyorum.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.