Işın Karaca: Büyüyünce Ajda Pekkan olacağım

Türk pop müziğinin en güçlü seslerinden biri olan Işın Karaca, Bursa’da mola verdi ve yalnızca gazetemize konuştu. Karaca, Tuğrul Odabaş ile birlikte 3 çocuğu olduğunu ve artık çocuk yapmayacağını dile getirdi.

Tavacı Recep Usta’da bir araya geldiğimiz Işın Karaca, muhabirmiz Özge Tezcan’ın sorularına samimi yanıtlar verdi. ‘3. çocuğu doğuracak mısınız?’ sorusuna açıklık getiren Karaca; “İki tane çocuğum var. Düşünmüyoruz. Hayatta bazı gerçekler var. 43 yaşındayım ve ancak ikisine yetişebiliyorum” dedi. Işın Karaca, müstakbel eşi Tuğrul Odabaş ve çocukları Erdal Kıvanç ile Sasha Mia’nın keyifli halleri ise objektifimizden yansıdı.

Büyüyünce Ajda Pekkan olacağım

“Benim müziği bırakmam için onun beni bırakması lazım” diyen Işın Karaca sözlerini “En az 20 yılı var. Ben büyüyünce ‘Ajda Pekkan’ olacağım diyorum sahnede hep. Onun kadar dinç, müziğe sadık olmak isterim” şeklinde sürdürdü.

Hayalim makyaj yapmamak

“Müziği bıraktığım gün saçlarımı üç numaraya kazıtacağım” iddiasında bulunan ünlü şarkıcı; “Saçımı da bir daha boyatmayacağım” dedi. Emeklilikteki hayallerini de sıralayan Karaca; “Kuaföre gitmemek, topuklu ayakkabı giymemek ve makyaj yapmamak en büyük hayallerim” diyerek düşüncelerini noktaladı.

Bir süredir mutlu birlikteliği olan Işın Karaca ve Tuğrul Odabaş, 6 Mart’ta dünya evine girecek. Bursahakimiyet

isin karaca1

isin karaca2

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.