Işıl Yücesoy: Öğretmenim Fikret Şeneş

Usta oyuncu ve ses sanatçısı Işıl Yücesoy “Ablam, öğretmenim, dostum” dediği ilk kadın Türk şarkı sözü yazarı Fikret Şeneş’i, ölümünün 6. yıl dönümünde belgesel tadında hazırladığı video ile anıyor.

Işıl Yücesoy’un YouTube kanalında yayınladığı; Fikret Şeneş’le olan anılarını anlattığı, şarkılar söylediği, kimi zaman duygulandıran kimi zaman gülümseten bu özel video Yücesoy’un, duygu yüklü sözleriyle açılıyor.

Öğretmenim Fikret Şeneş

Sıfırcı Işıl

“Öğrenciyken çalışır çalışır istediğimiz notu alamazdık, hocalarımıza ‘Sıfırcı’ diye isim takardık. Yıllar geçince o not kırmalarının ne kadar işe yaradığını gördüm. Daha ötesi titizliğimden ben de öğrencilerime çok da bol keseden not vermez oldum. Eminim onlar da ardımdan “Sıfırcı Işıl” demişlerdir. Olsun desinler, daha sonra işlerine yarayacaktır. Kim bilir gün gelir aralarından bir tanesi de beni hayırla yad eder, tıpkı benim öğretmenim Fikret Şeneş’i yad ettiğim gibi…”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.