Işıktan gelen mucize sağlık!

Cilt problemlerine ek olarak kozmetik estetik uygulamalarda da kullanılan Fototerapi sistemi dermatolojide bazı deri hastalıklarının tedavisinde de uygulanıyor. Fotoage, Fotoage & Skin Ox; Fototerapi sistemini cilt yenileyici ve tedavi edici ajanlarla birleştirdi ve Fotobiyodinamik Tedavi’yi geliştirdi.

Fotoage’in sunduğu Fotobiyodinamik Terapi, yenilenme-kırışıklıkları giderme, akne tedavisi, leke tedavisi ve Kırmızı Yüz/Rosasea tedavisi olmak üzere dört alanı kapsıyor.

Fotobiyodinamik tedavi ile ilgili bilgi veren Dr. Özgür Koldaş, dört mevsim uygulanabilen Fotoage terapisinin alışıla gelmiş ışık tedavilerinden farklı olduğunu vurguladı. Koldaş, bu tedavinin işlem sonrası hiçbir iz, yara veya kabuklanma görüntüsü oluşmadan kişinin yaşamına dönmesini sağlayan oldukça konforlu bir uygulama olduğunu belirtti.

blank

Dr. Özgür Koldaş, Fotoage Terapi ile klasik girişimsel işlemlerdeki gibi cildin kontrollü de olsa hasarlanmaması sayesinde yaz aylarında da güvenle kullanıldığının altını çizdi. Koldaş; akne, kırışıklık, kırmızı yüz, ve leke sorunlarına ürün ve maske ile birlikte çözüm sunan Fotoage tedavisinin sağladığı yeniliklerle ilgili ise şunları söyledi: “Bu yeni tedavi yaklaşık 1 saat sürüyor. Tedavinin içeriği ve vakamızın durumuna göre işlemler haftada bir olmak kaydıyla 4 – 8 seans arasında planlanıyor. Tamamen ağrısız ve sorunsuz geçen tedavi seansların arasında ve tedavi sonrası hastanın tedavinin içeriğine göre krem kullanması önermekteyiz. Böylelikle hem tedavinin başarısını, hem de sorunun tekrarlanmasının önüne geçmiş oluyoruz. Bu tedavinin etkisi 1-3 yıl sürüyor. Bu aşamada tedavi sonrası hastanın doktorunun öneri ve uyarılarına uyması, sorunun tekrarlanmaması açısından önem taşıyor. Tüm önlemlere rağmen cilt sorunu tekrarlansa bile Fotobiyodinamik Terapi hiçbir risk içermeden yeniden uygulanabilir. Bu yeni tedavi prosedürünü kendim de deneyimlediğim için; etkinliğinden, konforundan ve başarısından emin olarak hastalarıma gönül rahatlığı ile kullanmaktayım.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.