İş Portföy Fon Sepeti Ailesi Yatırımcılar İle Buluştu

“İş Portföy Fon Sepeti Fonu Ailesi” içinden risk profilinize en uygun fonu seçerek birikimlerinizi değerlendirmek şimdi çok pratik!

Piyasaların gündemini takip etme zahmetine girmeden yatırımcıların birikimlerini verimli bir şekilde değerlendirmesi için tasarlanan ve değişen piyasa koşullarına dinamik olarak uyum sağlayan İş Portföy Fon Sepeti Fonu Ailesi yatırımcılarla buluştu.

İş Portföy uzmanları tarafından değişen piyasa koşullarına göre yönetilen; İş Portföy Birinci Fon Sepeti Fonu (Temkinli), İş Portföy İkinci Fon Sepeti Fonu (Dengeli) ve İş Portföy Üçüncü Fon Sepeti Fonu (Atak) ile düşük, orta ve yüksek seviyeli üç farklı risk iştahına sahip yatırımcılara hitap eden İş Portföy Fon Sepeti Fonu Ailesi sayesinde yatırımcılar risk profillerine uygun fonu seçerek yatırım beklentileriyle uyumlu portföy dağılımına sahip olabilmektedir. Yatırımcılar yatırım yapmadan önce risk profilini öğrenmek için isportfoy adresindeki veya çok farklı özelliği bir arada yatırımcılara sunan İş’te Fon mobil uygulamasındaki Risk Profili Anketi’ni doldurarak kendi risk profillerine uygun olan fonlara kolaylıkla ulaşabilirler. Ayrıca mobil uygulama aracılığıyla oluşturdukları sanal portföylerine fon sepeti fonlarını ekleyerek fon performanslarını takip edebilir ve diğer fonlarda olduğu gibi fon sepeti fonları arasında da karşılaştırma yapabilirler.

30 Haziran’a kadar stopaj avantajı bulunan İş Portföy Fon Sepeti Fonları yerli veya yabancı yatırım fonları ile borsa yatırım fonlarının katılma paylarına yatırım yaparken, yatırım yapılacak sermaye piyasası araçlarının seçiminde risk/getiri değerlendirmeleri, nakde dönüşüm kolaylığı gibi kriterler de gözetilmektedir.

Yatırımcıların ihtiyaçlarına odaklanarak çalışmalarına yön verdiklerini ve yeni fon sepeti fonu ailesi ile birikimlerini değerlendirmek isteyenlere pratik bir yatırım alternatifi sunduklarını belirten İş Portföy Genel Müdürü Burak Sezercan; “Yatırım danışmanlığı hizmetini belirli bir ölçüde ikame edebilecek yapıda kurgulanan ve yatırımcıların her an ekonomi ve piyasa gelişmelerini takip etme zahmetine girmeden birikimlerini verimli bir şekilde değerlendirmelerini sağlamayı hedefleyen, robo danışmanlık faaliyeti kapsamında kurulan fon türlerinin günümüzde çok kritik olduğunu değerlendiriyoruz. Bu kategoride konumlandırdığımız İş Portföy Fon Sepeti Fonu Ailesi’ni yatırımcılarla buluşturmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Farklı risk profilindeki yatırımcılar için ayrı ayrı oluşturulan yatırım kısıtları altında, istatistiksel modellere ve uzmanların beklentilerine dayalı olarak değişen piyasa koşullarına otomatikman adapte olacak şekilde portföy dağılımlarını belirleyen bu fonlar çok önemli bir yatırımcı ihtiyacını karşılıyor. Yatırımcılara diyoruz ki, siz sadece web sitemizde veya kişiselleştirilmiş deneyim sunan İş’te Fon mobil uygulamamızda yer alan Risk Profili Anketi ile kolayca risk profilinizi belirleyin, İş Portföy Fon Sepeti Fonları da sizin portföyünüzü belirlesin. Bu fonlarımız piyasayı takip edemeyen, buna vakit yaratamayan veya finansal okur yazarlığı yüksek olmayan yatırımcılarımız için fayda sağlıyor ve fark yaratıyor.” dedi.

Yatırımcılar risk profillerine uygun olarak seçtikleri Fon Sepeti Fonu’nu TEFAS’a üye tüm banka ve aracı kurumlardan satın alabilirler. Fon sepeti fonlarına ait detaylı bilgiler için fon izahnamelerini incelemeleri önerilmektedir.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.