İş insanı Necat Gülseven sanatçı eşi Ebru Yaşar adına okul yaptırdı

Gülseven çifti, okula gitmek için saatlerce yol yürümek zorunda kalan öğrencilerin yardımına koştu. Ebru Yaşar Gülseven’in adını taşıyan okul, Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, nüfusun en kalabalık olduğu Sanayi Mahallesi’nde açılıyor.

Türkiye’nin en modern binalarından birine sahip olan okulun açılması için artık gün sayılıyor. Ebru Yaşar Gülseven İlköğretim ve Ortaokulu, 31 Ekim’de kapılarını öğrencilere açacak.

blank

Okulda 12 dersliğin yanı sıra, teknoloji sınıfları , laboratuvar ve kütüphaneler bulunacak. Bismilli çocuklar, okulun açılmasını büyük bir heyecanla bekliyor. Hem modern bir binada teknolojinin bütün olanaklarından yararlanarak eğitim görecekler hem de okula ulaşmak için kilometrelerce yol yürümek zorunda kalmayacaklar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.