İrem Sak ve Murat Dalkılıç’tan sürpriz düet

Ünlü sanatçı Murat Dalkılıç Raffles Otel’de DenizBank ve Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) iş birliğiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Denizbank İlk Senaryo İlk Film” yarışmasının ödül gecesinde sahne aldı.

Törenin açılışını piyano başında yapan ünlü sanatçı, muhteşem piyano performansı ile herkesi kendine hayran bıraktı.

Törenin ikinci sürprizi ise gecenin sunuculuğu yapan İrem Sak ile Murat Dalkılıç’ın düeti oldu. İkili Sezen Aksu’nun “Vay” şarkısını seslendirerek geceye damgasını vurdu.

blank

Gece de 5 şarkısını akustik olarak seslendiren sanatçı Murat Dalkılıç; ”Bu tarz etkinlikler ile yetenekli kişilerin motive edilmesi son derece önemli ve ben de onlarla birlikte bu özel gece de yer almaktan çok mutluyum.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.