İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir ‘Baş Belası’ ile geliyor

Yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun, yapımını ARC Film yaptığı ‘Baş Belası’, 20 Haziran Pazar akşamı 20.00’de atv’de yayınlanacak ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlıyor.

Başrollerini İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’in paylaştığı heyecanla beklenen dizinin ilk bölümünde, heyecan ve kahkaha bir arada olacak.

Evli, mutlu, çocuklu bir ev hanımı olan İpek Gümüşçü, yakın arkadaşı Nazlı’nın aldatıldığını öğrenir. Polisiye öykülere çok meraklı olan psikoloji mezunu İpek, arkadaşıyla birlikte bu olayı çözmek üzere ipuçlarının peşine düşer ve kendisini bir cinayet soruşturmasının ortasında bulur. Davayı soruşturan cinayet büro başkomiseri Şahin Kara’ya şüpheli olarak ifade vermek zorunda kalan İpek’in hayatı ortaya çıkan delillerle tamamen değişir.

blank

İpek’in yıllardır içinde olduğu muhteşem hayatı bir yanılsamadan ibarettir. Hayatı alt üst olan İpek’in kendini toplaması için çözmesi gereken bir bilmece vardır. Bu bilmeceyi çözmenin yolunu arayan İpek, emniyete psikolog alınacağını öğrenir. Annesinin tüm itirazlarına rağmen mülakata girip işe alınır ancak kendini pek de hoşlanmadığı Şahin Kara’yla birlikte çalışırken bulacaktır. Şahin ise İpek’e güvenmemekte ve onun gibi bir kadının cinayet büronun dünyasına asla ayak uyduramayacağını düşünmektedir.

‘Baş Belası’, atv ekranında pazar akşamlarına damga vuracak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.