İrem Helvacıoğlu, uzun süredir aşk yaşadığı Eser Alp ile olan fotoğraflarını sildi

Oyuncu İrem Helvacıoğlu’ndan şaşkına çeviren bir hamle geldi. Helvacıoğlu, uzun süredir aşk yaşadığı Eser Alp ile olan fotoğraflarını sildi. Oyuncunun bu hareketi ‘ayrılık hamlesi’ olarak yorumlandı.

Son olarak ‘Sen Anlat Karadeniz’de rol alan ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, uzun süredir aşk yaşadığı Eser Alp ile birlikte olduğu fotoğraflarını Instagram hesabından sildi.

İREM HELVACIOĞLU VE ESER ALP AYRILDI MI?

Helvacıoğlu’nun bu hareketi ayrılık dedikodularını da beraberinde getirdi. Çiftten henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Öte yandan oyuncu daha önce yaptığı açıklamada, “Eser ile aramız iyi. O Ankara’da olduğu için pek fazla bizi göremiyorsunuz.” demişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.