İrem Derici’yi taciz eden sapığın ifadesi ortaya çıktı!

Bir süredir İrem Derici’yi taciz ettiği iddia edilen Erol K.’nın ifadesi ortaya çıktı. Söz konusu taciz ile ilgili yargılama süreci başladı.

İrem Derici’nin avukatının hazır bulunduğu davada sanık Erol K. davaya katılmadı. Mahkeme hakimi, sanık Erol K.’nın celse arasında ifade verdiğini belirterek, ifadeden bir bölümü okudu.

“PİŞMANIM”

Sanık Erol K. ifadesinde “İrem Derici ile tanışmak için İstanbul’a çiçekle geldim. Eve gittiğimde kapıyı yardımcısı açtı. İrem hanımın evde olmadığını, sonra geleceğini söyledi. Sonra ben tekrar İrem Hanımı görmek için kapıyı çaldım. Kimse kapıyı açmadı. Yaklaşık 2 gün boyunca önce iddianameye konu mesajları attım. İrem Hanımın evinde çalıştığı yardımcısına İrem hanımı sevdiğimi söyledim. 26 Ağustos tarihinde evin kapısını çaldım ama kimse açmadı. Kötü bir amacım yoktur. Pişmanım” dedi.

İrem Derici’nin avukatı Ayşegül Mermer ise sanık beyanlarına karşı, şikayetlerinin devam ettiğini belirterek, “Sanık savunmalarında eylemi gerçekleştirdiğini kabul ediyor. Müvekkilim İrem Derici, konser nedeniyle duruşmaya katılamadı. Önümüzdeki celse kendisi de gelecek” dedi. Mahkeme, bir sonraki celsede müşteki İrem Derici’nin beyanda bulunmasına karar verdi. Tanıkların dinlenilmesi kararı verilen duruşma ertelendi.

İrem Derici’nin kapısına dayanan tacizciye istenen hapis cezası belli oldu!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.