İrem Derici’ye ‘reklam yapıyorsun’ iması

İki yıllık eşi Rıza Esendemir’den boşanacağı konuşulan İrem Derici, hayranlarını ikiye böldü. Şubatta ‘Dantel’ albümünü piyasaya çıkaracak olan Derici’ye hayranları ‘reklam yapıyorsun’ imasında bulundu.

Şarkıcı İrem Derici ile eşi Rıza Esendemir’in boşanacakları haberleri gündeme bomba gibi düştü.Derici, eşinin fotoğraflarını Instagram hesaplarından silip takibi bırakınca boşanacakları haberleri daha da güçlenmişti.

İREM DERİCİ’NİN EŞİ BOŞANMA İDDİALARINI DOĞRULADI
Fakat Rıza Esendemir’in önceki gün Derici’yi takibi bırakması ve yeniden takip etmesi ikilinin hayranlarını birbirlerine düşürdü.

Kısa sürede eşinin fotoğraflarını bir bir silen İrem Derici’ye hayranları eleştiri mesajları atmaya başladı. Bir takipçisi “Reklam kokan hareketler bunlar” diye yazarken başka bir takipçisi ise “Sabah Rıza Esendemir’in fotoğrafları vardı. Gazetelerde haber çıkınca o da silmiş. Reklam olduğu besbelli” notunu yazdı.

İREM DERİCİ RIZA ESENDEMİR EVLİLİĞİNDE ŞOK!
Bu arada bir çok hayranı ise İrem Derici’ye destek mesajları atarken, Instagram’da 2.5 milyon takipçisi bulunan güzel şarkıcının sayfasının en üstünde yeni albümü ‘Dantel’in çıkış tarihinin yazması ise dikkat çekiyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.