İrem Derici’den yeni single “Meftun”

Son yıllarda şarkılarıyla dinlenme ve izlenme rekorları kıran İrem Derici, yeni bir hit ile sevenlerini selamlıyor. İrem Derici’nin yeni şarkısı “Meftun”, aşk acısı çekenlere tercüman olacak.

Kalbimin Tek Sahibine, Düşler Ülkesinin Gel Git Akıllısı, Dantel , Aşk Eşittir Biz, Evlenmene Bak, Zorun Ne Sevgilim ve Bazı Aşklar yarım Kalmalı gibi bir çok şarkısıyla dinlenme ve izlenme rekorları kıran yeni nesil Pop Star İrem Derici yine bir hit ile sevenlerini selamlıyor.

blank

Buram buram romantizm kokan Meftun ‘un sözü müziği Eyüp Çungay aranjesi Alper Atakan’a ait .

Özgün yorumuyla şarkıyı adeta yaşayarak okuyan İrem Derici’nin yeni single’ı Meftun’un klibini Umut Eker çekti.

Söylediği aşk şarkılarıyla kendine özel bir kitle yaratan ve rakiplerine fark atan İrem Derici sevenlerine “Aşksız hayat hatadır. Ama müziksiz hayat da hatadır. İkisinden de vazgeçmeyeceğimize göre kulaklıkları bu kez aşk acısı için takın, çalın. Duyguları dibine kadar yaşamadan acılar geçmeyeceğine göre müziğin sesini son ses açıyoruz” cümleleriyle sesleniyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.