İrem Derici’de tükendi

Şarkıcı İrem Derici’nin tükenmişlik sendromuna yakalanıp Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi gördüğü iddia edildi. Söylentilerin kaynağı ise başarılı popçunun sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj oldu.

Instagram hesabından yayınladığı mesajda bir ay kayıplara karışacağını belirten İrem Derici, “Şu an itibariyle bir ay kayıplara karışıyorum. Çünkü hak ettim. Tişörtümü çok sordunuz, Zıbınland’den aldımlarınızla, ay über sportifimlerinizle, bitmek tükenmek bilmeyen enerjilerinizle günde 148 event gezmelerinizle, kapı baca yamultan talihsiz Facetune’larınızla sizi baş başa bırakıyorum. System Overload (sistem aşırı yüklendi)” ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcının, bu paylaşımın ardından ailesinin ısrarları üzerine Rehabilitasyon Merkezi’ne yattığı kulaktan kulağa yayıldı.

İrem Derici, çok zayıfladığı ve düzgün beslenemediği için 12 Eylül’de hastanelik olmuş, 4 Ekim’e kadar yoğun bakımda kalmıştı. Hastaneden çıktıktan sonra “Instagram için giyinir oldum. İşim gereği kullanmak zorundayım. Soğudum ama artık sosyal medyadan” demişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.