İrem Derici, yeni sevgilisiyle el ele görüntülendi

Ünlü şarkıcı İrem Derici ile yeni sevgilisi Genco Ecer, İstanbul gecelerinde ilk kez el ele görüntülendi.

Bir süredir yalnız olan şarkıcı İrem Derici, yeni sevgilisi Genco Ecer ile önceki akşam ilk kez el ele görüntülendi. İlişkilerinin ortak arkadaşların vesilesi ile başladığını söyleyen ünlü çift, kameralar karşısında utandı.

“KONUŞTUKÇA İREM’DEN HOŞLANDIM”

Genco Ecer, İrem Derici hakkında “İrem’e şarkı yapmak çok isterim. Benim şarkımı okumasını isterim. Daha önce İrem’i takip ediyordum ama ondan önce hoşlanıyordum diyemem. Konuştukça hoşlandım” dedi.

blank

“EVLİLİK VE NİŞAN SORULARI KLİŞE”

İlişkilerinin daha yeni olduğunu ifade eden İrem Derici, “Evlilik ve nişan soruları klişe, hayırlısı bakalım” şeklinde cevap verdi.

Başarılı şarkıcı İrem Derici radyocu Rıza Esendemir 2014 yılında evlenmiş geçtiğimiz yıl başında evliliğini bitirmişti. Derici daha sonra da Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin’le aşk yaşamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.