İrem Derici, Tek Taş’ı piyasaya sürmeden görülmemiş bir kampanyaya imza atıyor

Türk Pop Müziği’nin yeni nesil starı İrem Derici, yeni şarkısı Tek Taş’ı piyasaya sürmeden görülmemiş bir kampanyaya imza atıyor. Sevenlerinden şarkının çıkış tarihi 21 Nisan’a kadar kına geceleri ve bekarlığa veda partilerinden fotoğraflar paylaşmalarını isteyen Derici, seçeceği fotoğrafların sahiplerine de ödül olarak kendi elleriyle sardığı dolmaları gönderecek!

blank

Her şarkısıyla dinlenme rekorları kıran yeni nesil star İrem Derici, 21 Nisan Cuma günü müzikseverlerle buluşturacağı yeni şarkısı için sosyal medyada görülmemiş bir kampanya başlattı. Sosyal medya hesaplarından hayranlarına çağrıda bulunan Derici, evliliğe doğru adım atan hayranlarından kına gecesi ve bekarlığa veda fotoğraflarını paylaşmalarını istedi.

Instagram hesabından ” #kınayagerisayım ve #tektaş etiketleriyle siz de kendi kınanızdan ve bekarlığa veda partilerinizden en eğlenceli kareleri paylaşın, en eğlenceli 5 kareye “ellerimle sardığım” 1 kilo dolmayı göndereceğim. Dolmaları sararken de video çekip paylaşacağım” çağrısında bulunan Derici’ye hayranları hızla cevap veriyor. Birbirinden eğlenceli fotoğraflarını Tek Taş şarkısı için düzenlenen bu kampanya kapsamında paylaşan hayranların katılımı sosyal medyada çığ gibi büyüyor.

İrem Derici’nin 21 Nisan’da müzikseverlere sunacağı Tek Taş şarkısının söz, müzik ve aranjmanı Çağrı Telkıvıran imzası taşıyor. Derici’nin evlenmek isteyenlerin gönlünden geçenlere tercüman olacak şarkısının klibini ise Erdinç Kazımoğlu yönetti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.