İrem Derici “Burda olamayan melekler g…mü yesin” dedi Belediyeden veto yedi!

Kocaeli Kartepe’de düzenlenen festivalde sahne alan İrem Derici’nin söylediği sözler tepki çekti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kartepe Kış Festivali-Karfest için sahne alan İrem Derici’nin sahne söylediği sözler olay yarattı.

YouTube video

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şarkıcı İrem Derici’nin Kartepe Kış Festivali’ndeki konserinde sarf ettiği sözler üzerine bir açıklamada bulundu.

“Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kartepe Belediyeleri tarafından düzenlenen Kartepe Kış Festivali-Karfest, bu yıl ilk kez 18 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Geniş katılımlı festival başarıyla tamamlanmış, organizasyonu düzenleyen belediyelerimizden kaynaklanan olumsuz hiçbir olay yaşanmamıştır. Organizasyonda sahne alan sanatçılardan biri olan İrem Derici’nin konser sırasında doğaçlama olarak yaptığı konuşmalar, kamuoyu ve belediyemiz tarafından tepkiyle karşılanmıştır. İrem Derici’nin sarf ettiği sözler sadece kendisini bağlamaktadır. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak; halkımızın milli ve manevi değerlerini aşağılayıcı şekildeki bu sözlerden dolayı şarkıcı İrem Derici’yi şiddetle kınıyoruz. Bundan sonra düzenleyeceğimiz hiçbir organizasyonda kendisine yer verilmeyeceğini kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz” denildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.