İrem Derici ayrılık sorularını duyunca kaçtı

Kendisinden 11 yaş küçük olan dansçı sevgilisi Ataberk Özdene ile olan beraberliğinin bittiği iddia edilen popçu İrem Derici, ayrılık sorularını duymazlıktan geldi.

Dansçı sevgilisi Ataberk Özdene ile olan ilişkisinin bittiği konuşulan şarkıcı İrem Derici, ayrılık sorularına cevap verdi.

ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Ünlü şarkıcıların menajeri Özgür Aras, 35’inci doğum gününü önceki akşam Nişantaşı’nda bir mekanda kutladı. Deniz Seki’nin organize ettiği partiye; Simge, İrem Derici, Deniz Akkaya, Lerzan Mutlu, Ebru Yaşar ve iş adamı eşi Necat Gülseven katıldı.

KONSERİ İÇİN ERKEN AYRILDI

Partiden ilk olarak Deniz Seki ayrıldı. Muhabirlerle ayak üstü sohbet eden şarkıcı, “Güzel bir parti oldu. Ben biraz erken kalktım, yarın konserim var” dedi.

İREM SESSİZ KALDI

Şarkıcı İrem Derici, doğum gününe tek başına katıldı. Dansçı sevgilisi Ataberk Özdene ile olan fotoğraflarını sosyal medyada silmesi üzerine ‘ayrılık’ haberleriyle gündeme gelen İrem Derici, muhabirlerin bu yöndeki soruları karşısında sessiz kaldı ve arabasına binip uzaklaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.