İrem Derici anne olmaya hazırlanıyor

Hafta içi her gün 22:00- 01:00 saatleri arasında 106.6 TRT Kent Radyo İstanbul’da yayınlanan “Mine Ayman ile Enikonu Sohbet” adlı programın konuğu olan İrem Derici özel hayatından müzik hayatına kadar bir çok konuda çok özel ve samimi açıklamalar yaptı.
Radyocu eşine, ilk görüşte katıldığı radyo programında aşık olduğunu ve etkilemek için birkaç gün boyunca uğraştığını söyleyen İrem Derici, evliliğinin çok mutlu bir şekilde devam ettiğini ve seneye çocuk yapmak istediklerini açıkladı.
“Aşk Eşittir Biz” adlı yeni single çalışması ile müzik kariyerine başarılı bir şekilde devam eden İrem, 14 Şubat’ta içinde 11 şarkı olacak olan ilk albümünü çıkartmaya hazırlanıyor. Albümünde iki tane Sinan Akçıl şarkısı olacak ve bu şarkıları Mustafa Ceceli aranje edecek. Ayrıca uğuru olan Hüseyin Boncuk’tan da bir şarkı olacak ve şarkının aranjesini eşi Rıza Esendemir yapacak. Ayla Çelik’ten aldığı şarkının aranjesini ise Erhan Bayrak’a ait olacak. Alper Narman ve Onur Özdemir’den aldığı şarkının aranjesi Ozan Çolakoğlu’na ait olacak. Ayrıca gazeteci Serhat Tekin’den aldığı şarkının da aranjesinde Ozan Çolakoğlu imzası olacak. Bir Türk Sanat Müziği şarkısında ise babası ile düet yapacak ve şarkının aranjesi Mustafa Ceceli’ye ait olacak. “Bir Miyiz” adlı şarkının da söz ve bestecisi olan Erkin Aslan’dan da yeni bir hit şarkı aldığını ve büyük ihtimalle bu şarkının albümünün çıkış şarkısı olacağını açıkladı. İrem Derici, yeni albümünde yayınlanacak olan Ferdi Tayfur’dan aldığı cover şarkı ile de çok şaşırtacak.
İleriki yıllarda çok sevdiği ve uğurum dediği Mustafa Ceceli ile slow bir düet şarkıda buluşabileceklerini açıklayan İrem Derici, bir gün bir kadın sanatçıyla da düet yapabileceğini, özellikle Merve Özbey’i çok başarılı bulduğunu açıkladı.

irem derici

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.