İrem Derici: 4 yıldır bekliyordum sonunda muradıma erdim

Kopenhag’da düzenlenen Anadolu Kültür Günleri, Danimarka ve çevre ülkelerde yaşayan Türklerden ve yerli halktan büyük ilgi gördü. Organizasyonda sahneye çıkan Sevcan Orhan, “Burada ilk kez sahne alacağım ve çok heyecanlıyım” dedi. Orhan, eski futbolcu Hasan Şaş’la Almanya’da evleneceği yönündeki haberlerle ilgili ise “Bunlar özel konular bunları konuşmak istemiyorum” yorumunu yaptı.

“FARKLI BİR ENERJİSİ VAR”

Orhan’ın ardından sahneye çıkan Seksendört grubunun solisti Tuna Velibaşoğlu “Avrupa’nın her yerinde sahne aldık, ama Danimarka’nın farklı bir enerjisi var” dedi.

“4 SENEDİR BEKLİYORDUM”

Konserde son olarak sahneye çıkan İrem Derici, “Bu festivali hep televizyondan takip ederdim, 4 senedir Kopenhag’da konser vermeyi bekliyordum. Sonunda muradıma erdim. Buranın ayrı bir ambiansı var. Çok seviyorum” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.