iPhone pil ömrüne grafen çözümü

Grafen mucizesi, şimdi de iPhone’unuzun pil ömrünü arttırmak için geliyor!

Grafen, altı karbon atomunun düz altıgen şeklinde dizilerek oluşturduğu bir molekül. Bu molekülün oluşturduğu madde inanılmaz derecede dayanıklı, esnek, hafif ve iletken. Günümüzde grafie süper hızlı şarj olabilen pillerde, otonom arabalarda gece görüşü teknolojisinde ve esnek Wi-Fi alıcılarında kullanılıyor. Şimdiyse iPhone için geliştirilen NanoCase, bu özelliklerden bazılarını telefonunuza getiriyor.

NanoCase, son derece ince ve hafif de olsa bir çok farklı özelliğe sahip. iPhone 7, iPhone 8 ve iPhone X’e uyumlu olan kılıf, cihazın dayanıklılığını artırıyor ve ısıyı dışarı atmasında yardımcı oluyor. Grafen ısıyı bakırdan bile 10 kat daha hızlı iletiyor. Bu da NanoCase’in geliştiricilerine göre pil ömrünün %20 artmasını sağlıyor.

Özellikle Apple’ın önceki telefonlarını bilerek yavaşlattığını açıklaması ardından bu kılıf bir çok iPhone kullanıcısı için ideal gibi görünüyor. Eğer NanoCase’e sahip olmak istiyorsanız, yakında açılacak olan Indiegogo sayfasından 50 dolar ödeyerek satın alabilirsiniz. Chip

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.