iPhone kullanıcılarına şarj müjdesi!

Şarj sorunu çeken iPhone kullanıcıları için Apple’ın geliştirdiği ve kılıf gibi telefonlara giydirilen özel şarj cihazı bugün satışa sunuldu

Smart Battery Case olarak adlandırılan ürün, klasik olarak telefonu “koruma” işlevini yerine getirdiği gibi aynı zamanda dahili olarak içine yerleştirilmiş batarya desteğiyle birlikte telefonun otomatik olarak şarj olmasını da sağlıyor.

Web sitesinde belirtildiğine göre bu bataryalı kılıf sayesinde iPhone 6s internette gezintiyi 18 saate kadar ve HD video izleme keyfini de 20 saate kadar yükseltiyor. Telefon, ek olarak bu batarya kılıfla beraber de şarja takılabiliyor. Böylece telefonla birlikte Smart Battery Case eşzamanlı olarak şarj oluyor.

Yekpare olarak sunulan tasarıma ek olarak iki farklı renk seçeneği sunuluyor. Kılıfın arka kısmında batarya bölümü şişkin bir şekilde görülebiliyor ve elbette bu durum telefonu önemli bir oranda kalınlaştırıyor.

Cihazın yurtdışı fiyatı 99 dolar, Türkiye fiyatının ise 379 TL olması bekleniyor.

iPhone

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.