iPhone 8 fabrikada görüntülendi

Apple’ın yeni amiral gemisi ile ilgili iddialar gelmeye devam ediyor.

Apple’ın yeni amiral gemisi iPhone 8 seri üretime girmiş durumda. Foxconn’a ait fabrikalardan birinde çekilen yeni kare merakla beklenen cihazı üretimdeyken gösteriyor.

Gelen son bilgilere bakılırsa yeni iPhone modeli cihazın en sevilmeyen özelliklerinden birini ortadan kaldıracak.

iOS geliştiricisi Guilherme Rambo’nun iddiasına göre, iPhone 8 kullanıcının yüzünüzü algılayarak bildirimleri kapayacak sensöre sahip olacak.

Başka bir deyişle kullanıcıların en çok şikayetçi olduğu konulardan biri olan bildirim uyarıları bu teknoloji ile tarih olacak.

‘S’ SERİSİ TARİH OLACAK

Apple’ın henüz tanıtmadığı ürünler ile ilgili yaptığı başarılı tahminleri ile adından söz ettiren John Gruber’a göre şirket bu yıldan sonra S modelleri çıkarmayı bırakacak.

Teknoloji devini yakından takip eden Gruber’ın iddiasına göre, şirket önümüzdeki ay tanıtacağı iPhone 7S’ten sonra iPhone Plus ve iPhone Pro adlarını taşıyan telefonlar çıkaracak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.