iPhone 7 için kablosuz kulaklık üretilecek

Apple, Kulaklık girişi olmayacağı konuşulan IPhone 7 ‘ye Beats markalı kablosuz kulaklık üretimi için kolları sıvadı
IPhone 7’nin kulaklık girişi olmayacağı iddiaları üst seviye kulaklıkla geleceği söylentilerini güçlendiriyor. 9to5Mac’e göre yeni kulaklıklar tamamen kablosuz olacak, şarjı için ise herhangi bir porta ihtiyaç duyulmayacak. Kulaklıkların pili bittiğinde şarj etmek için kutusuna koyulması yeterli olacak. Aynı zamanda mikrofonun kulaklığa dâhil edileceğide söylentiler arasında. Beats markasını taşıyacağı ve üst seviye bir kulaklık olacağı için satışının IPhone 7’den ayrı olması bekleniyor. Sızıntılara göre; bu kulaklıkların piyasada bulunan LG, Samsung, Plantronics kulaklıklardan farkı ise iki kulaklığın birbirine kabloyla bağlanmayıp, bunun yerine her kulaklığın kendi pilini ve kablosuz yongasını taşıyacak olması.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.