iPhone 6s ve iPhone SE kullananlara kötü haber geldi

Apple bu yıl piyasaya sürmeye hazırlandığı iOS 16’nın hangi cihazlara çıkartacağı da belli oldu. İşte iOS 16 güncellemesini alacak iPhone modelleri…

Apple, önümüzdeki aylarda düzenlenmesi beklenen WWDC 2022’de bünyesinde barındırdığı işletim sistemlerinin yeni sürümlerini vitrine çıkaracak. Geçen yıl iOS 15, iPadOS 15, macOS 12 ve watchOS 8’i tanıtan şirket, kullanıcılardan olumlu geri dönüşler almayı başarmış ve vakit kaybetmeden bu sürümlerin yenileri üzerinde çalışmalara başlamıştı.

Yaklaşan WWDC 2022 nedeni ile özellikle iPhone modellerine hayat veren iOS 16 ile ilgili birçok iddia ortaya atıldı. Bu söylentiler genellikle hangi modellerin yeni sürümü alacağı ve hangilerinin almayacağı yönündeydi.

IOS 16 ALACAK IPHONE MODELLERİ

Apple, haziran ayında düzenlenmesi beklenen WWDC 2022‘de iOS 16’yı tanıtacak ve hemen ardından beta sürümünü dağıtmaya başlayacak. Şirkete yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Apple, yeni sürümü yalnızca Apple A10 ve üstü işlemcilerden güç alan modellere gönderecek.

iPhone 13 mini
iPhone 13
iPhone 13 Pro
iPhone 13 Pro Max
iPhone 11
iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro Max
iPhone 12 mini
iPhone 12
iPhone 12 Pro
iPhone 12 Pro Max
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone SE (2020)
iPhone X
iPhone XR
iPhone XS
iPhone XS Max
iOS 16 uyumlu cihazlar listesinin büyük ölçüde belli olmasıyla bir döneme damga vuran iPhone 6s, iPhone 6s+ ve iPhone SE 2016 gibi telefonlar için yolun sonuna gelindiği görülüyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.