iPhone 13’ün tanıtım tarihi belli oldu

Teknoloji devi Apple’ın her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinlik bu yıl,14 Eylül Salı günü online olarak gerçekleştirilecek. iPhone 13 adı verilmesi beklenen yeni iPhone serisinin tanıtılacağı etkinlik için, resmi davetiyeler gönderilmeye başladı.

Apple’ın 14 Eylül Salı günü, yeni iPhone serisinin tanıtılacağı etkinlik için hazırlıklar tamamlandı. Etkinlik Türkiye saati ile 20:00’da başlayacak.

Her yıl yeni serinin tanıtıldığı etkinlik, Apple.com adresinden veya Apple TV uygulamasından izlenebilecek. Dünya çapında ilgi gören Apple’ın yeni ürünleri arasından en çok merak edileni, geçen yıl çıkan iPhone 12 serisinden sonra gelecek olan iPhone 13 serisi.

Yeni gelecek olan iPhone serisinin ismine henüz karar verilmedi.

blank

14 Eylül’de yapılacak olan etkinlikte ,Apple Watch Series 7’nin de tanıtılması bekleniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.