İnternet dünyasına bahar geldi

Kadın girişimcilere kadınlardan gelen bir destek olmayı da hedefleyen, sosyal bir platform olarak yola çıkan kadinim.com yayın hayatına başladı!

Türkiye’nin birbirinden ünlü ve başarılı kadınları da bu açılış için gerçekleştirilen davette hazırdı!

Hem “kadın olmaya dair” her tür bilgiye ulaşılmasını hem de markalaşma yolunda ilerleyen kadınların e-ticaret yolu ile geniş bir ağa dahil olmasını sağlayan platform, pekçok ünlü ismi yazar olarak da ağırlayacak.

Sitenin kurucusu Vildan Akay yaptığı açılış konuşmasında: “Benim de içimde çiçekler açıyor ve sizinle ‘demet’ oluyor. Hepimizin üretmek adına sorumlulukları varken hayatı çok daha keyifli bir hale getirmek için çaba harcayan markalara eşlik ediyorum ve bundan büyük keyif alıyorum. Madde ile poz kesen değil kalbiyle gülümseyen kadınlar bir arada olalım istedik. Kadının en çok rolü her yerde biliyorsunuz. Yani çalışıyoruz, üretiyoruz, Anneyiz ama her şey var kadının rolünde. Biz bunu planlarken kendi hayalimle kadınların nefes alabilecekleri, kendilerine zaman yaratabileceklerini ama bu zamanı yaratırken de hayatlarını kolaylaştıracak bütün ipuçlarının olduğu küçük tüyolarının olduğu ve kolay alışveriş yapabildikleri bir alan yaratmayı planladım. Herhalde en çok kendi ihtiyacım buna göreydi. Çünkü gerçekten çok yoğun hepimizin hikayesi! Oyüzden bütün kadınlara ilham olması, cesaret olması için yola çıktık. Çokta güzel ve çokta büyük bir ekiple çok yol aldık. Hepinize desteğiniz için teşekkür ediyorum.”

blank

Tüm misafirlerin alkışları ve hoşgeldin nidalarıyla yayın hayatına başlayan platformun Sunset’deki davetine Demet Şener, Aslı Şen, Sedef İybar, Ayla Çelik, Ceylan Çapa, Deniz Marşan, Gökçen Arıkan, Gül Erçetingöz, Jülide Güngür, Pelin Kaya, Pınar Tezcan, Ece Vahapoğlu, Simla Canpolat, Özlem Kunduracı, Özlen Çopuroğlu, Duygu İçil, Burçin Kaya, Özlem Kunduracı, Burçak Avcı gibi ünlü ve başarılı isimler katıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.