Instagram web versiyonuna DM özelliğini getiriyor!

Facebook, Instagram’ın web versiyonunu daha kullanılabilir hale getirmek için yeni bir adım atıyor. Şu an sadece mobil versiyonlarda kullanılabilen DM yani özel mesaj özelliği test aşamasının ardından yayına verilecek

Instagram kullanıcılarının özellikle gün içerisinde masa başında çalışırken en çok şikayet ettiği konulardan biri web versiyonunun kullanışsızlığıydı. Mobil versiyondaki bir çok özelliğin kullanılamadığı Instagram masaüstü versiyonunda eksikliği en çok hissedilen özelliklerden biri de DM yani özel mesaj özelliğiydi. Fakat Facebook, sosyal medya uygulaması Instagram’ın web versiyonunda şu sıralar bu özelliği üçüncü parti yazılımlar veya tarayıcı eklentileri olmadan doğrudan platform üzerinden açabilecek bazı denemeler gerçekleştiriyor.

Şimdilik ufak bir kitle üzerinde test edilen özellik, kişilerin tarayıcı üstünden mesajlaşmasına imkan tanıyacak. Önümüzdeki aylarda tüm dünyada kullanıma açılacağı belirtilen web üstünden direkt mesaj imkanı, uygulamayı bilgisayarından da kullanan kişiler için oldukça önemli bir yenilik olarak kabul ediliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.