Instagram kullananlar dikkat!

Instagram’da artık takipçi listeniz iki farklı kategoriden oluşacak. Listede “En az etkileşimde bulundukların” ve “Akışta en çok gösterilenler” olmak üzere iki farklı kategori göreceksiniz.

Instagram güncellemelerine devam ediyor. Instagram’da takipten çıkmayı düşündüğünüz hesapların neredeyse tamamı “En az Etkileşimde Bulundukların” kategorisinde yer alıyor. Akışta en çok gösterilenler kategorisinde ise Instagram’da gönderilerini ve hikayelerini en çok gördüğünüz hesaplar yer alıyor.

Güncellemeyle takip ettiklerinizi “En Eski” veya “En Yeni” olarak sıralayabiliyorsunuz. Bu özellikler uzun süre önce bazı kullanıcılara sunulmuş olsa da, herkese ulaşması zaman aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.