İngiltere bu olayı konuşuyor! “Sen nasıl prensessin!”

İngiltere, Düşes Kate Middleton’a “Masallardaki prenseslere benzemiyorsun” diyen 3 yaşındaki Annabel’i konuşuyor.

İngiltere’de Prens William’ın eşi Düşes Kate Middleton, bir cankurtaran istasyonunu ziyaret etti.

Düşesi karşılayanlar arasında 3 yaşındaki Annabel ve annesi de vardı. Elinde oyuncak ayısıyla kendisini selamlayan 3 yaşındaki Annabel’i gören Kate Middleton küçük kızın yanına eğilip sohbet etmeye başladı.

blank

“SENİ YANILTTIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM”

Annabel, Middleton’a “Sen nasıl prensessin! Cinderella’ya benzediğini sanıyordum” dedi. Bunun üzerine Düşes Kate Middleton küçük kıza “Bugün güzel bir elbise giymeyip seni yanılttığım için özür dilerim” dedi.

Küçük kızın annesi “Kızım peri masallarına, Cinderella’ya hayran. Bugün de gerçek bir prenses göreceği için heyecanlıydı” dedi.

Küçük Annabel’in annesi daha sonra kızının Kate Middleton’dan çok hoşlandığını belirtti. Kızının 10 yıl sonra bu olayı hatırladığında nasıl harika bir karşılaşma olacağını düşündüğünü de sözlerine ekledi.

Kraliçe yok, kural yok! Meghan Markle’ın yeni projesi ortaya çıktı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.