İngiliz futbolcu Anton Walkes hayatını kaybetti

İngiltere Premier Ligi ekipleri Tottenham ve Portsmouth’da forma giyen Amerika Major League ekiplerinden Charlotte FC’nin orta saha oyuncusu 25 yaşındaki Anton Walkes, Miami’de geçirdiği tekne kazasının ardından hayatını kaybetti.

Charlotte FC’nin orta saha oyuncusu Anton Walkes, tekne kazası sonucu 25 yaşında yaşamını yitirdi. Oyuncunun vefat haberini, Aralık 2021’de katıldığı MLS ekibi Charlotte FC duyurdu.

İngiliz oyuncunun Miami yakınlarında bir tekne kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi.

Charlotte Sportif Direktörü Zoran Krneta olaya ilişkin, “Gerçekten inanılmaz bir baba, sevgi dolu bir insan ve olağanüstü bir insan olan Anton Walkes’i kaybetmekten dolayı büyük bir üzüntü içerisindeyiz” açıklamasını yaptı.

Eski kulübü Portsmouth da oyuncuyla ilgili başsağlığı mesajı yayınladı ve, “Portsmouth’taki herkes, Anton Walkes’in vefatını öğrenmekten son derece üzgün. Bu zor zamanda ailesinin yanındayız” ifadesi kullanıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.