İngiliz basını, Hull City’nin sahibi ve televizyoncu Acun Ilıcalı’nın servetini yazdı

İngiliz basını Acun Ilıcalı’nın servetini yazdı. Habere göre, Ilıcalı’nın serveti yaklaşık 100 milyon dolar.

2022 yılında Championship ekiplerinden Hull City’i satın alarak İngiltere’de gündeme gelen televizyoncu Acun Ilıcalı’nın serveti İngiliz basınında gündem oldu. Habere göre, Ilıcalı’nın net servetinin yaklaşık 100 milyon dolar olduğu belirtildi.

FLW’nin haberinde Acun Ilıcalı’nın şirketi ACUNMEDYA’nın 2022 yılında İngiliz futbol kulübü Hull City’nin yüzde 100’ünü Mısırlı iş insanı Assem Allam’dan satın aldığı aktarıldı.

Haberde ’54 yaşındaki Ilıcalı’nın net serveti yaklaşık 100 milyon dolar olduğu’na dikkat çekildi. FLW ise net servetinin 61.14 milyon dolar olduğunu, diğer akışlarla birlikte toplam servetinin yaklaşık 97,82 milyon dolardan ‘fazla’ olduğunu tahmin ediyor.

TV8, TV8,5 VE EXXEN’in de sahibi olan Acun Ilıcalı 8 ülkede program yapıyor.

LİGDE 4 SIRADALAR
İngiltere Championship’te 8. hafta geride kalırken Hull City 4 galibiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle topladığı 15 puanla 4. sırada bulunuyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.